fbpx

Geike verrast met ‘Cherry Picking’ van Absynthe Minded

Vanavond, maandag 8 maart om 20.40 uur, komen de songs van frontman, zanger en gitarist Bert Ostyn van Absynthe Minded aan bod in Liefde voor Muziek. De verwachtingen bij Bert zelf zijn alvast heel hoog gespannen. “Ik laat het allemaal op me afkomen. Ik hoop dat ik het goed vind, maar ik geloof van wel”, lacht hij. Geike blaast Bert deze week van z’n sokken met haar versie van ‘Cherry Picking’, een nummer van de laatste plaat van Absynthe Minded. In haar versie fluit ze, net zoals in het origineel, een stukje van de melodie mee en dat vindt Bert geweldig: “Zalig, mega! Zij doet het veel krachtiger!”

Liefde voor Muziek, elke maandag om 20.40 bij VTM en op VTM GO. Liefde voor Muziek komt ook op 25 en 26 september naar de Lotto Arena. Je kan nu al je tickets bestellen voor beide onvergetelijke concerten.