fbpx

Emma Bale betovert met catchy popversie van ‘Heimwee’ van Cleymans & Van Geel

Cleymans en Van Geel in Liefde voor Muziek

Twee frontmannen, een mix van Nederlandse songs en de nodige dosis humor. Vanavond, maandag 15 maart om 20.40 uur, maakt gouden duo Cleymans & Van Geel zich klaar voor een avond vol muzikale verrassingen. Emma Bale kan nauwelijks wachten om haar versie van ‘Heimwee’, een nummer van het album van Cleymans & Van Geel, te brengen. “Ik hoorde dit nummer en ik dacht meteen: ik weet exact wat ik hiermee ga doen”, vertelt Emma Bale. Ze toverde de song om tot een catchy popversie en paste daarbij ook de thematiek van het nummer aan: “Ik heb de situatie in het nummer omgedraaid. Jullie zingen dat de deur openstaat en ik zing dat ik er volledig klaar mee ben: ‘Daar is de deur!’ De titel is dan ook ‘Boy Bye’ geworden”, legt ze uit. De andere artiesten zijn alvast helemaal gewonnen voor het sterke refrein.

Liefde voor Muziek, elke maandag om 20.40 bij VTM en op VTM GO. In september kan je Liefde voor Muziek Live meemaken in de Lotto Arena. Verzeker je van de beste plaatsen en bestel nu je tickets. Voor meer nieuws over Emma Bale kan je terecht op de website van de zangeres.