fbpx

Spoiler alert: Willy Sommers ontroert Emma Bale

Emma Bale en Willy Sommers

Dat Emma vanaf aflevering 1 een geweldige klik had met Willy Sommers wisten we al. Maar in de aflevering waarin Emma’s muziek centraal staat gaat Willy nog een stapje verder en verrast Jan en alleman.

Opgelet! Big spoiler alert! Verder lezen op eigen risico. 😂

In de aflevering van 1 maart staat de muziek van Emma Bale centraal. Het jonkie van de groep voelde zich in het begin wat ongemakkelijk aangezien ze de jongste is, maar voelde al meteen een vibe met Willy. Haar collega’s zijn nochtans heel enthousiast over de muziekcarrière van Emma. Zelfs zo erg, dat het bijna op vechten aankwam om één van haar nummers te coveren. Zowel Ronny als Tourist wilden ‘Run’ van haar coveren, uiteindelijk won Tourist de battle en mag het nummer volledig naar zijn hand zetten.

Maar het is toch vooral Willy die Emma doet huilen. Want hij komt met een verrassing van formaat. Hij zal het in de aflevering van morgen niet alleen doen, maar schakelt de hulp in van zijn oudste dochter Annemie. Emma vertelde namelijk haar jeugdverhaal aan Willy waarin ze had over de moeilijke periode nadat haar ouders scheidden, ook bij Willy rakelde dit wat emoties op. Hij zag zijn oudste dochter 18 jaar lang niet nadat hij van haar moeder scheidde. Maar de vader-dochter band is toch groot, want ze kruipt nu voor het eerst op het podium met Willy.

“Ik heb een primeur! Ik ga voor het eerst samen met mijn dochter Annemie een liedje zingen. Het nummer gaat over mijn levensverhaal met haar samen. We hebben nu een band opgebouwd die onafscheidelijk is geworden.” Willy en Annemie brengen hun versie met de titel ‘Nog Zoveel Mooier’ op de melodie van ‘All I Want’. De intieme song gaat bij de andere artiesten recht naar het hart, hopelijk ook bij jullie! Afspraak morgen om 20u40 op VTM!

Emma Bale en Willy Sommers komen samen met hun collega-muzikanten op 25 en 26 september op het podium tijdens Liefde voor Muziek Live in de Lotto Arena. Wacht niet te lang om je tickets te bestellen voor deze uitzonderlijke concerten.