fbpx
Liefde voor Muziek 2021

Liefde voor Muziek LIVE vindt plaats met het Covid Safe Ticket. Meer informatie.

zaterdag 25 en zondag 26 september in de Lotto Arena

Liefde voor Muziek LIVE vindt plaats met het Covid Safe Ticket. Meer informatie.

Feestje in de verjaardagsaflevering

Vanavond is Tourist LeMC de centrale gast in Liefde voor Muziek. En het is dubbel feest, want hij mag genieten van 6 covers van zijn geweldige hits en hij viert zijn 36ste verjaardag. Feestje dus voor de geliefde stadstroubadour. Zijn Liefde voor Muziek-collega’s genieten duidelijk van de ‘Antwaarpse’ nummers. Emma Bale keert terug naar de beginjaren en kiest voor een cover van Koning Liefde in het Frans, nota bene. Ronny Mosuse smijt er een ‘The Police-riffke’ tussen en Cleymans & Van Geel gaan total loss met En Route. “Het originele refrein hebben we volledig behouden. Dat vonden we heel inspirerend”, vertelt het duo. Heel benieuwd naar wat ze ermee doen. De Tourist LeMC aflevering is vanavond te bekijken op VTM om 20.40 uur.