fbpx

The Starlings maken hun miniversie van Liefde voor Muziek

The Starlings

Kato Callebaut en Tom Dice verwennen hun fans. Vorig jaar zorgde Liefde voor Muziek 2020 voor hun grote doorbraak als The Starlings en konden het niet laten om ook dit jaar iets te doen voor Liefde voor Muziek. Daarom maken ze elke dinsdagavond een mini talkshow rond het programma via hun Instagrampagina.  Daarin bespreken ze de afgelopen aflevering.

“We gaan van elke song zeggen wat we ervan vinden. Niet met punten of zo, maar we gaan wel eerlijk onze mening geven. Welk liedje sprong er voor ons uit, welk was de grootste verrassing, enzoverder”, legt Tom uit. “Het is een nabespreking van de volledige aflevering, reken dus op een uur ongeveer”, vult Kato aan.
Wekelijks nodigen ze een speciale gast uit, virtueel, om over de covers te praten. In de show van vorige week belden Tom en Kato met de enige echte Willy Sommers. Elke nabespreking wordt ook gevolgd door een live performance van een cover, gekozen door de fans.

Het is duidelijk dat The Starlings hun tijd bij Liefde voor Muziek nog niet vergeten zijn en dat vinden ook wij heel tof. “We missen dit jaar het programma erg hard. En de mensen die ons via ‘Liefde voor Muziek’ ontdekt hebben, missen ons ook, zo horen we op de nabespreking. Het duo verklapt ook dat ze het meest verwachten van Bert Ostyn en het meest gaan lachen met de grapjes van Cleymans & Van Geel. “Wij kijken eigenlijk keihard naar iedereen uit.” Wij ook, Kato.

De mini talkshow is elke dinsdagavond om 20u30 te bekijken live via Instagram.

Bekijk hieronder de eerste aflevering.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Starlings (@wearethestarlings)