fbpx

Liefde voor Muziek LIVE klaar voor tweede editie in Lotto Arena

Vanavond werd kijkend Vlaanderen in Liefde voor Muziek overladen met de hits van jonkie CAMILLE in een nieuw jasje. En er is nog meer muzikaal nieuws want op vrijdag 23 september trekken de artiesten van de huiskamer naar het grote podium van de Lotto Arena voor een tweede editie van Liefde voor Muziek LIVE. Begeleid door een live band van uitstekende muzikanten vertolken Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Koen Buyse van Zornik, Margriet Hermans, CAMILLE, Ozark Henry en Davina Michelle live het beste uit het tv-programma. Suzan & Freek kunnen er fysiek niet bij zijn maar zullen die avond zeker van zich laten horen.

Tickets zijn meteen beschikbaar

Vorig jaar werd voor de eerste keer van het populaire televisieprogramma een live concert georganiseerd. Dat werd zo warm onthaald door het publiek dat er ook dit jaar opnieuw een live beleving klaarstaat op vrijdag 23 september in Lotto Arena. 

In Liefde voor Muziek bij VTM trakteren Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE en Ozark Henry elkaar elke maandag op unieke covers van elkaars nummers. Die songs vulden ondertussen de huiskamers van gemiddeld bijna 800.000 kijkers. In Lotto Arena zullen prachtige duetten worden afgewisseld met feestnummers, muzikale verrassingen en gegarandeerde meezingmomenten.

Liefde voor Muziek Live met Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE en Ozark Henry vindt plaats op vrijdag 23 september om 20 uur in Lotto Arena Antwerpen.